Services

Bij Bakker Schat vind je alles onder één dak. We bakken, verpakken, keuren doorlopend op kwaliteit en leveren jouw brood bij je af op de afgesproken tijd. Ook delen we data- en verkoopanalyses voor de verdere optimalisatie van jouw assortiment en verkoop.

Bakkerij Schat bakkerij bovenaanzicht

Bakken, verpakken en levering

Brood bakken is wat wij doen. Dit zit in ons DNA en is onze passie. Wij zorgen ervoor dat jij altijd het beste brood op tijd in de schappen hebt liggen.

Bakkerij Schat DSC 1441 LR

Doorlopende kwaliteitscontroles

Om de kwaliteit hoog te houden, wordt ons brood regelmatig onafhankelijk door zowel Normec als het Nederlands Bakkerij Centrum getest. Naast lijntesten, voeren wij ook producttesten uit samen met onze grondstofleveranciers. Lees hier de interviews met onze grondstoffenleveranciers: Holland Meel en Zeelandia.

levering sorteren

Data- en verkoopanalyses

Bakker Schat gaat nog een stap verder. Wij monitoren hoeveel broden er worden geleverd en hoeveel er terug komt. Wij helpen onze partners om de juiste voorraad aan te houden zodat er weinig verspilling is.

Remco van Zoelen

Directeur

Strategisch partnership

Het proces is van begin tot eind inzichtelijk voor jou als klant. Een strategisch partnership met ons betekent dat we je bij iedere stap helpen om de beste kwaliteit voor het beste rendement te krijgen. We delen de kosten per stap in het proces en zijn transparant over hoe onze prijzen tot stand komen. Hierin zijn we flexibel, zodat je bij iedere bestelling een eerlijke prijs betaalt op basis van afname.

Wij zijn Brood!

Heb je vragen? Neem contact op