Circulaire bedrijfsvoering

Al het Bakker Schat brood dat niet wordt verkocht, nemen we terug. Tezamen met de snijresten in de bakkerij wordt dit brood verwerkt tot veevoer. Op die manier gaat er niets verloren.

NVB & A-leveranciers

We werken alleen met A-leveranciers, waardoor onze klanten alleen de beste broodproducten ontvangen. Liever biologisch? Ook EKO-brood is mogelijk.

Actief in diverse branches

We koesteren onze langdurige relaties met supermarkten, groothandels en foodservices.

Van bakkerij tot op de eettafel

Familiebedrijf met een rijke geschiedenis

Bij Bakker Schat gaan we verder dan alleen broodbakken. Ons familiebedrijf staat al sinds 1928 garant voor de beste kwaliteit, eerlijke marges en service voor jouw broodaanbod. We koesteren onze langdurige relaties met supermarkten, groothandels en foodservices. We investeren daarom continu in onze relatie met jou door onze klantgerichte en flexibele no-nonsense mentaliteit. Jouw brood, onze passie! Alles onder één dak, dus alles in eigen hand.

Goede
Gebaseerd op 35 recensies
Michael Hogeweg
Michael Hogeweg
10. Juni, 2021.
mustafa teknekaya
mustafa teknekaya
5. Mei, 2021.
Best...
Arkadiusz Blicharz
Arkadiusz Blicharz
9. Februari, 2021.
Delicious bread and not only that
martin bos
martin bos
20. Augustus, 2019.

Start de samenwerking

 

Services

Bij Bakker Schat vind je alles onder één dak. We bakken, verpakken, keuren doorlopend op kwaliteit en leveren jouw brood bij je af op de afgesproken tijd. Ook delen we data- en verkoopanalyses voor de verdere optimalisatie van jouw assortiment en verkoop.

Bakkerij Schat bakkerij bovenaanzicht

Bakken, verpakken en levering

Brood bakken is wat wij doen. Dit zit in ons DNA en is onze passie. Wij zorgen ervoor dat jij altijd het beste brood op tijd in de schappen hebt liggen.

Bakkerij Schat DSC 1441 LR

Doorlopende kwaliteitscontroles

Om de kwaliteit hoog te houden, wordt ons brood regelmatig onafhankelijk door zowel Normec als het Nederlands Bakkerij Centrum getest. Naast lijntesten, voeren wij ook producttesten uit samen met onze grondstofleveranciers.

levering sorteren

Data- en verkoopanalyses

Bakker Schat gaat nog een stap verder. Wij monitoren hoeveel broden er worden geleverd en hoeveel er terug komt. Wij helpen onze partners om de juiste voorraad aan te houden zodat er weinig verspilling is.

brood van Bakker schat
Stol zonder
Witte bollen van Bakker schat
specialiteit bollen

Divers broodaanbod

Een grootbakker wordt ook wel een industriële bakkerij genoemd. Bij Bakker Schat spreken we liever van grootbakker. Waarom? Omdat op grotere schaal broodbakken niet betekent dat de passie voor heerlijk brood verloren gaat.

Certificeringen

ifs food
GMP

Wij zijn Brood!

Heb je vragen? Neem contact met ons op.