Vacature teamleider productie

7

✔️ Uitstekend salaris: van €3.500,- tot €5.000,- bruto per vier weken (38 uur per week)
✔️ Werken in een 3-ploegen systeem in de heerlijke geur van vers brood
✔️ Actief leidinggeven gecombineerd met zelf operationeel meewerken

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als teamleider productie en werk je graag in een 3-ploegensysteem? Dan ben je welkom in onze bakkerij! Jij zorgt er samen met jouw team voor dat er iedere dag weer dagverse broodjes in de supermarkt liggen.

Teamleider productie bij Bakker Schat

Ons bakkersbedrijf bestaat uit grofweg twee delen: 1) de bakkerij, waar het deeg wordt gemaakt, het rijsproces plaatsvindt en het brood de ovens in gaat én 2) het magazijn, waar het brood afkoelt, wordt gesneden, verpakt en op de juiste plek in het magazijn wordt geplaatst.

Voor de bakkerij zijn we op zoek naar een enthousiaste teamleider. In deze afwisselende baan ben je o.a. medeverantwoordelijk voor het aansturen van een team van totaal zo’n 15 collega’s. Per ploegendienst werken er 4 tot 5. Je bedient moderne productieapparatuur, controleert processen, bewaakt de voortgang en controleert de productkwaliteit. Je werkt nieuwe collega’s hierop in en springt bij als er een storing is. Is deze niet zelf op te lossen? Dan schakel je met de technische dienst. Verder instrueer je productiecollega’s, zie je toe op de kwaliteit van het bakproces, let je op dat de machines en productieruimtes schoon zijn en denk je actief mee over hoe dit zo efficiënt mogelijk kan. Als het nodig is, spring je zelf bij.

Uiteindelijk ben jij ervoor verantwoordelijk dat jouw team in een veilige en prettige werksfeer opereert, volgens de HACCP-richtlijnen werkt én de juiste doelen worden behaald.

Waarom deze baan interessant is voor jou

Als teamleider krijg je bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en leiding te geven op een manier die bij jou past. We zien nog voldoende ontwikkelmogelijkheden in onze bakkerij en geven jou vrijheid om daar zelf invloed op uit te oefenen.

Verder kun je rekenen op het volgende:

 • Uitstekend salaris: bruto van € 3.500,= tot € 5.000 per vier weken (38 uur per week) incl. toeslagen, afhankelijk van jouw ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao bakkersbedrijf
 • Een positieve, gezellige werksfeer en een unieke werkomgeving
 • Kwalitatief inwerktraject door het hoofd van de afdeling, waardoor je de hele bakkerij eerst zelf leert kennen
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen stempel te drukken

Wat we van een teamleider productie vragen

Het belangrijkste is jouw mentaliteit en natuurlijk leiderschap. Je hebt het leidinggeven gewoon in je en dat straal je uit.

Verder vragen we het volgende:

 • Aantoonbaar leidinggevende ervaring in een productie omgeving
 • Ervaring in een industriële bakkerij of in de foodsector is een grote pré
 • Bereidheid om in een 3-ploegensysteem te werken; ook in het weekend
 • Je bent een positieve, behulpzame, flexibele, nauwkeurige en stressbestendige collega die graag voor anderen klaarstaat
 • Je woont idealiter in omgeving Soest / Amersfoort / Utrecht
 • Vanwege de aard van de werkzaamheden zijn goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal een vereiste

Werken als teamleider magazijn?

Zet je volgende stap bij Bakker Schat. Solliciteer direct via het formulier op deze pagina of deel jouw cv via de mail. Wij nemen binnen een werkdag al contact met je op.

Wil je eerst een aantal vragen stellen? Neem dan contact op met Wim of Robert van HR via 0332007515 via telefoon of WhatsApp.

Over ons

Bakker Schat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al sinds 1928 voorzien wij onze klanten dagelijks van het beste en lekkerste brood. Ook nu staan wij nog steeds voor goed, eerlijk en gezond brood.

Wij gaan met onze tijd mee, maar onze missie is ongewijzigd: “onze klanten dagelijks voorzien van het beste brood, waarbij klantwensen, het continu streven naar de hoogste kwaliteit en het bieden van een veilige en plezierige werkomgeving voor onze werknemers de belangrijkste uitgangspunten zijn”.

Wij gaan verder dan broodbakken. Bakker Schat staat middenin de samenleving en neemt haar maatschappelijke taak serieus. Naast een groot gevarieerd aanbod in brood, zijn we ook een organisatie waar jonge mensen het vak leren en loyaliteit wordt gewaardeerd en beloond. Daarnaast stimuleren we sport en gezondheid door sponsoring. Onze klanten bestaan uit supermarkten en foodservices in binnen- en buitenland, waarbij een langdurige relatie voor ons hoog in het vaandel staat.

Gaan we straks met jou een langdurige relatie aan?

Solliciteer dan direct op één van onze vacatures.

Wij zoeken jou!

Solliciteer direct via onderstaande formulier