Vacature operator magazijn

7

✔️ Uitstekend salaris tot €3.500,- bruto per 4 weken incl. toeslagen
✔️ Werken in een 3-ploegen systeem in de heerlijke geur van vers brood
✔️ Een baan met afwisseling en doorgroeimogelijkheden

Operator magazijn

Ben jij op zoek naar een baan als operator en werk je graag in een 3-ploegensysteem? Kom werken in onze bakkerij in Soest!

Wij bakken brood voor supermarkten. Vrijwel alle soorten brood die je op een broodafdeling tegenkomt, kunnen wij maken: van hele tijgerbroden tot halfjes bruin en van rozijnenbollen tot witte puntjes. Wij bakken het!

Als operator zorg je ervoor dat er iedere dag weer dagverse broodjes en broden in de supermarkt liggen. Na een goed inwerktraject, ga je zelfstandig onze inpakmachines bedienen. Je stelt de machine in, lost kleine storingen op, vult verpakkingsmaterialen bij en let erop dat de machine op het juiste tempo draait.

Als je de machines onder de knie hebt, kun je op termijn nieuwe collega’s inwerken en jouw kennis overdragen. Dat maakt je functie nog gevarieerder!

Waarom deze baan interessant is voor jou

Als je een baan zoekt met afwisseling en verantwoordelijkheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertrouwen op jouw capaciteiten als operator.

Je kunt rekenen op het volgende:

 • Uitstekend salaris: tot €3.500,- bruto per 4 weken incl. toeslagen
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de bakkers cao
 • Goed intern opleidingstraject waardoor je de hele productielijn leert kennen
 • Doorgroeimogelijkheden naar procesoperator of voorman / teamleider
 • Een werkweek van 38 uur in omgeving Amersfoort

Wat we van een operator vragen

Veruit het belangrijkste vinden we de match met onze bedrijfscultuur. We verwachten van jou flexibiliteit en behulpzaamheid. Samen zetten we de schouders eronder. Je bent simpelweg een fijne collega om mee samen te werken.

Verder vragen we het volgende:

 • Enige ervaring als operator; je weet hoe het is om een machine te bedienen
 • Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken en dit zijn onze diensten: 07:00 – 15:00 | 15:00 – 23:00 | 23:00 – 07:00, ook in het weekend
 • Je bent bekend met de HACCP-richtlijnen
 • Je beheerst de Nederlandse taal: goede communicatie is belangrijk
 • Je woont in omgeving Soest of kunt hier met eigen vervoer komen

Wil je werken als operator?

Heb je interesse om bij ons te komen werken als operator? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina of deel jouw cv via de mail. Wij nemen binnen een werkdag al contact met je op.

Wil je eerst een aantal vragen stellen? Neem dan contact op met HR via info@bakkerschat.nl

Over ons

Bakker Schat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al sinds 1928 voorzien wij onze klanten dagelijks van het beste en lekkerste brood. Ook nu staan wij nog steeds voor goed, eerlijk en gezond brood.

Wij gaan met onze tijd mee, maar onze missie is ongewijzigd: “onze klanten dagelijks voorzien van het beste brood, waarbij klantwensen, het continu streven naar de hoogste kwaliteit en het bieden van een veilige en plezierige werkomgeving voor onze werknemers de belangrijkste uitgangspunten zijn”.

Wij gaan verder dan broodbakken. Bakker Schat staat middenin de samenleving en neemt haar maatschappelijke taak serieus. Naast een groot gevarieerd aanbod in brood, zijn we ook een organisatie waar jonge mensen het vak leren en loyaliteit wordt gewaardeerd en beloond. Daarnaast stimuleren we sport en gezondheid door sponsoring. Onze klanten bestaan uit supermarkten en foodservices in binnen- en buitenland, waarbij een langdurige relatie voor ons hoog in het vaandel staat.

Gaan we straks met jou een langdurige relatie aan?

Solliciteer dan direct op één van onze vacatures.

Wij zoeken jou!

Solliciteer direct via onderstaande formulier

  "*" geeft vereiste velden aan.