Vacature magazijnmedewerker

7

✔️ Uitstekend basissalaris: van €14,63 bruto per uur exclusief toeslagen (tot maximaal €29,26 op zondagen)
✔️ Werken in een 3-ploegen systeem in de heerlijke geur van vers brood
✔️ Zelfstandige baan met afwisseling en verantwoordelijkheid

Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een baan als magazijnmedewerker en werk je graag in een 3-ploegensysteem? Kom dan werken in onze bakkerij!

Jij zorgt ervoor dat er iedere dag weer dagvers brood in de supermarkt ligt. Als magazijnmedewerker haal je de versgebakken broden en broodjes van de lijn en leg je ze in kratten. De volle kratten stapel je op en je zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheden brood klaarstaan voor levering naar het juiste filiaal. Om dit perfect te doen werken we met een systeem dat je bij ons snel kunt leren.

Een afwisselende baan dus waarin je het grootste deel van je tijd zelfstandig werkt. In deze functie kun je doorgroeien naar operator. Daar hoort een intern opleidingstraject bij en nog betere arbeidsvoorwaarden.

Waarom deze baan interessant is voor jou

Als magazijnmedewerker heb je bij ons een afwisselende en zelfstandige rol. Dit betekent natuurlijk niet dat je de hele dag alleen je taken doet, want je komt te werken in een team met behulpzame, vriendelijke collega’s. Je werkt in de heerlijke geur van vers brood en wordt goed beloond.

Je kunt rekenen op het volgende:

 • Uitstekende beloning: basissalaris van €14,63 bruto exclusief toeslagen (tot maximaal €29,26 op zondagen)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens bakkers cao
 • Een werkweek van 38 uur in omgeving Amersfoort
 • Doorgroeimogelijkheden naar operator, waarvoor je wordt opgeleid

Wat we van een magazijnmedewerker vragen

Het belangrijkste is jouw mentaliteit. Je bent niet vies van doorpakken. Daarnaast verwachten we flexibiliteit, omdat je onregelmatig werkt. Dat moet natuurlijk wel passen in jouw agenda. Dit zijn de verschillende diensten: 07:00 – 15:00 | 15:00 – 23:00 | 23:00 – 07:00. We werken ook in de weekenden.

Verder vragen we het volgende:

 • Ervaring als magazijnmedewerker is een grote pre!
 • Bereidheid om in een 3-ploegensysteem te werken, ook af en toe in het weekend
 • Je bent een gezellige, behulpzame collega die graag voor anderen klaarstaat
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Je woont in omgeving Soest of kunt hier komen met eigen vervoer

Werken als magazijnmedewerker?

Heb je interesse in de functie magazijnmedewerker? Leuk! Solliciteer direct via het formulier op deze pagina of deel jouw cv via de mail. Wij nemen binnen een werkdag al contact met je op.

Wil je eerst een aantal vragen stellen? Neem dan contact op met HR via info@bakkerschat.nl

Over ons

Bakker Schat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al sinds 1928 voorzien wij onze klanten dagelijks van het beste en lekkerste brood. Ook nu staan wij nog steeds voor goed, eerlijk en gezond brood.

Wij gaan met onze tijd mee, maar onze missie is ongewijzigd: “onze klanten dagelijks voorzien van het beste brood, waarbij klantwensen, het continu streven naar de hoogste kwaliteit en het bieden van een veilige en plezierige werkomgeving voor onze werknemers de belangrijkste uitgangspunten zijn”.

Wij gaan verder dan broodbakken. Bakker Schat staat middenin de samenleving en neemt haar maatschappelijke taak serieus. Naast een groot gevarieerd aanbod in brood, zijn we ook een organisatie waar jonge mensen het vak leren en loyaliteit wordt gewaardeerd en beloond. Daarnaast stimuleren we sport en gezondheid door sponsoring. Onze klanten bestaan uit supermarkten en foodservices in binnen- en buitenland, waarbij een langdurige relatie voor ons hoog in het vaandel staat.

Gaan we straks met jou een langdurige relatie aan?

Solliciteer dan direct op één van onze vacatures.

Wij zoeken jou!

Solliciteer direct via onderstaande formulier

  "*" geeft vereiste velden aan.