Vacature broodbakker

7

✔️ Uitstekend salaris tot €4.000,- bruto per 4 weken incl. toeslagen
✔️ Werken in een 3-ploegen systeem in de heerlijke geur van vers brood
✔️ Een afwisselende en zelfstandige baan in de foodbranche

Broodbakker

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als broodbakker en werk je graag in een 3-ploegensysteem? Kom werken bij Bakker Schat in Soest!

Als onze nieuwe broodbakker (je kunt de vacature ook ‘procesoperator’ noemen) werk je met moderne productieapparatuur om er dagelijks voor te zorgen dat de lekkerste broden en broodjes bij ons uit de oven rollen. Je controleert de processen, bewaakt de voortgang en zorgt ervoor dat de broden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Daarnaast los je kleine technische storingen op en houd je de machines en productieruimtes schoon.

Er wordt in een 3-ploegensysteem gewerkt, waardoor je regelmatig ook op zaterdag en zondag zal werken. We bakken namelijk alle dagen vers brood en onze klanten willen natuurlijk elke dag onze heerlijke broden ontvangen!

Als je nog geen ervaring hebt als broodbakker, word je in deze functie zorgvuldig opgeleid.

Waarom deze baan interessant is voor jou

Als jij de foodbranche interessant vindt, dan geloven wij dat we een mooie werkplek te bieden hebben. Bakkerservaring is geen vereiste, dus je kunt bij ons de kans krijgen om dit vak te leren. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, maar ook doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld teamleider.

Verder kun je rekenen op het volgende:

 • Uitstekend salaris tot €4.000,- bruto per 4 weken incl. toeslagen
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de bakkers cao
 • Goed intern opleidingstraject waardoor je de hele bakkerij leert kennen
 • Fijn team van collega’s die graag voor je klaarstaan; bakken doe je samen!
 • Een werkweek van 40 uur per week in Soest

Wat we van een broodbakker vragen

Het belangrijkste is jouw mentaliteit. Je bent niet vies van doorpakken. Daarnaast verwachten we flexibiliteit, omdat je onregelmatig werkt. Dat moet natuurlijk wel passen in jouw agenda. Dit zijn de verschillende diensten: 07:00 – 15:00 | 15:00 – 23:00 | 23:00 – 07:00.

Verder vragen we het volgende:

 • Ervaring in een industriële bakkerij of in de foodsector is een grote pre
 • Bereidheid om in een 3-ploegensysteem te werken, ook in het weekend
 • Je bent een gezellige, behulpzame collega die graag voor anderen klaarstaat
 • Je woont in omgeving Soest of kunt hier met eigen vervoer komen
 • Je bent minimaal 4-5 dagen per week beschikbaar

Wil je werken als broodbakker?

Spreekt de functie broodbakker jou aan? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina of deel jouw cv via de mail. Wij nemen binnen een werkdag al contact met je op.

Wil je eerst een aantal vragen stellen? Neem dan contact op met HR via info@bakkerschat.nl

Over ons

Bakker Schat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al sinds 1928 voorzien wij onze klanten dagelijks van het beste en lekkerste brood. Ook nu staan wij nog steeds voor goed, eerlijk en gezond brood.

Wij gaan met onze tijd mee, maar onze missie is ongewijzigd: “onze klanten dagelijks voorzien van het beste brood, waarbij klantwensen, het continu streven naar de hoogste kwaliteit en het bieden van een veilige en plezierige werkomgeving voor onze werknemers de belangrijkste uitgangspunten zijn”.

Wij gaan verder dan broodbakken. Bakker Schat staat middenin de samenleving en neemt haar maatschappelijke taak serieus. Naast een groot gevarieerd aanbod in brood, zijn we ook een organisatie waar jonge mensen het vak leren en loyaliteit wordt gewaardeerd en beloond. Daarnaast stimuleren we sport en gezondheid door sponsoring. Onze klanten bestaan uit supermarkten en foodservices in binnen- en buitenland, waarbij een langdurige relatie voor ons hoog in het vaandel staat.

Gaan we straks met jou een langdurige relatie aan?

Solliciteer dan direct op één van onze vacatures.

Wij zoeken jou!

Solliciteer direct via onderstaande formulier

  "*" geeft vereiste velden aan.