Wij leveren elke dag kwaliteit en daar zijn we trots op. Die kwaliteit wordt bevestigd door onafhankelijke instanties die ons daar regelmatig op toetsen. De belangrijkste partij is het Nederlands Bakkerij Centrum. Zij doen twaalf keer per jaar een beoordeling op al onze broodsoorten en de score is boven het landelijk gemiddelde. Onze productie is higher level gecertificeerd door onderstaande toezichthouders. Zo blijft onze kwaliteit gewaarborgd.

IFS logo

Skal: Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor de betrouwbaarheid van biologische producten. Het predicaat ‘biologisch’ is wettelijk beschermd, dus moeten wij aantonen dat we voldoen aan het voorgeschreven productieproces. Een certificaat waar Bakker Schat trots op is.

IFS logo

International Foods Standard: Deze normering gaat over vier elementen die bijdragen aan de kwaliteit als geheel: beheersing van kritische bedrijfsprocessen, betrokkenheid van management en medewerkers, traceerbaarheid van ingrediënten en materialen, uitvoering van corrigerende maatregelen. Wij scoren al jaren higher level op IFS, iets waar we trots op zijn.

IFS logo

GMP: Deze letters staan voor Good Manufacturing Practice, wat zoveel betekent als ‘goede manier van produceren’. Met deze certificering laat Bakker Schat zien dat we onder de juiste omstandigheden en grondstoffen ons brood bakken. Alles ligt vast in een transparant protocol.

IFS logo

RSPO: Er is een steeds dringende behoefte en groeiende wereldwijde bezorgdheid dat grondstoffen worden geproduceerd zonder dat schade aan het milieu of de samenleving wordt aangebracht. RSPO-certificering is een garantie aan kopers van palmolie producten dat de norm van de productie duurzaam is.